Tuesday, July 23, 2013

please pray for a great comeback. :)

hye everybody :)

its beeennnnn a long time we dont meet each other rite? okay maybe its been a year the blog not operated as some internal problems within the blog owner arise. an internal turnover perhaps?

btw, tadi scroll balik semua blog posts yang lepas, okay what a lengthy story i posted. hahah. and one more, suke letak gamba sndiri dlm cermin, and camwhoring too.

i realize now, yang aku dah tak suke comwhoring now. dunno why.. not as much as before, wpun skrg ni tangkap je gambar sndiri, tp bukan yg tgkap gne tangan sndri.

okay, pray for my comeback, will be a consistent comeback. i cant promise u daily, weekly posts, but monthly insyaALLAH ade. tengokla kalo ade cerita la yer :)

purpose bukak blog ni pn untuk bercerita la yer, tbe2 dlm mood nk bercerita kat sume org, tpi kalo nk cerita kat fb or twitter malula, so bukak blog blik jelaa :)

pon bleh letak gamba byk2 kat sni :)

1 comment:

cik jiro said...

wooot wooott update blog cepattt!!!!