Wednesday, March 16, 2011

what we have these two days

note: entry kali ni adelah entry malas namenyer. mau tunjuk gambo n story sket2 sajek. takde mood sangat. emotionally unstable. sorry :(

fyi, ari ni n smalam memang puas aku ronggeng. 2 ari aku gi jj. tujuan pon jumpe kawan je sebenonyer. and 2 ari tu jugakla tengok wayang. tak nyesalla sebab due2 citer aku tengok tu best. for the first,

HMM memang best. salute kat KRU wlaupon aku tak minat sejarah. malas nak review citer ni, coz banyak sangat had done that. just bgi aku, sepatutnye citer ni dilabel 18PL sebab terjerit2 aku tengok babak lawan2. takot doh. darah tersembur sane sini. or patutnya diorang kurangkan sket scene2 camtu.

the next day,
thumbs up! memang lawak. tak kering gusi dibuatnyer. aku ske type citer camni :))

gambo cermin mesti ado gak. with my bestie :) thnx coz share ur tyme with me
luv u babe :) yang len ble nak ajak? hehe
dan tidak lupe jugak, shopping pon mesti ade weh. let see what we got,

new shoes by vincci. ade sale kat JJ. bleh pakai gi klas n ronggeng :)
k jela tu je nak citer! tata. till next post yaa..

3 comments:

Izyan Nasuha Masri said...

waaah.zaaa.jadi beli kasut kat vincci.haha :D
ni yg buat aku smngat nak beli kasut colourful tu :D

Nur Zahidah said...

beli jgn xbeli..hahah

kiki said...

oke aku dah nmpk kasut nie! hahah