Thursday, October 13, 2011

mari kite menceceh: setelah seminggu lebih meninggalkan UIA :)

ngape tajuk camtu? ahahah, actually i dont speak much with people. just realize that. maybe orang yang btol2 aku comfortable bru aku leh banyak cakap. you can judge me when i'm with u if i'm comfortable or not. heee

tapi ari ni kte menceceh byk2 sket laa ye kawan2 :)

oklaahh ikutkan dah seminggu lebih dok umah, dari isnin lepas sampailah ari ni. abes2 je paper chemistry 2 pkl 5.30 p.m, then sembang2 ngan classmate2 lame, then balik ke bilik. smpi2 bilik, bru tau rupenye ayah pon dah lame tunggu. ape lagi, nseb bek barang dh dalam 95% siap. after solat and then, baliklaa ke rumah.. around 7 kot bru bertolak.. ikutkan barang memang dh siapp tpi nak mengangkut kat bawah, masyaALLAH, punyelah ramai hamba ALLAH pon nak gune lif, mengangkut barang balik umah kan. yela, sorang budak dh 3,4 beg beso belum campo barang2 len plak. memang tak tau nak cakapla kan. dah plak tyme tu sume berpusu2 nak balik. pelik btoi.. heeee.. nseb bek bilik kitaorang level 2 je. len la budak level 9, lagi sian kat depe. huhuh

ye, rupe meja saya right before exam chemist.. ni kalo selak2 mau ade tikus lipas sembunyi ni :P
otw balik umah, beselah kl, nk klua kl pon bape lame kn.. finally, smpaila kat ipoh nk dekat pkl 11 kot. then tok tek ade hal lain jap, pkl 12.30 bru sampai umah kot. ok ckplaa stakat sampai kat rumah.

then, kat rumah, macam beselah, dok makan-tido-online-tengok drama aktiviti berjalan seperti hari2 cute len..

ekceli, cuti ni, my sister and i have very special thing to do, iaitu sit for our MUET exam. so, 1st thing that we got to do is to meet our 'beloved friend', Arip n Faris kat public library ipoh. sape lagi kitaorang nak cari, kecuali depe berdua ni. really appreciate u guys, rase macam ganggu korang punye stadi pon ade. nanti blehla pas korang merdeka STPM, kte ronggeng lgi.. xckopla stakat makan ayamas n tutti frutti je. ngehehhe

and just now, we had sit for our MUET speaking test. ok, i think i will not story2 about this. becoz i think i've done very terrible. btw, tajuk yang kitaorang dapat, how to help sick children at the hospital and me as candidate C, dpt point, to assist children with their studies. tpi aku lagi suke point ii, to conduct games and activities for the children. tapi2, arghhhh sedih gleee sbb tak buat yang terbaik, lagipon my groupmate macam suke mendominate the whole discussion.. hurmm, xpela,  i think i'll strive harder for another 3 papers.. aminnnnnn.. korang pon jangan lupe tolong doakan yek.

panjang tak panjang aku menceceh ni?? argghh gasakla sebab aku bukan jenis suke tulis panjang2 ni, lebih suke stret to the point.. hahah

1 comment:

Herlisyatt said...

sila nikmati cuti kite :P