Friday, May 20, 2011

ni sape yang ajor ni?????

kan aku skrang ni ade kat umah kan. usually every week ari jumaat, anak sedare aku, zamil, kitaorang pggil ome, dok kat umah aku sampailah abang aku amik die nak dekat maghrib nti. pastu, ble die dah diamik bapaknyer, rumah aku mcm dah kne disaster, bersepah sne sni. sabo jela..

tapi tu bukanla point utama aku nak cakap sebenanye tapi aktiviti yang die wat kat umah ni. beselah budak ngah aktif2 lagi ni. sume barang nak diusiknyer. termasuklah henset akak aku.

mule2 dienye men game je dalam enset tuh. tapi maybe dah boring kn, asik2 kalo dpt enset tu, men game kn.. sudahnye, die men ape? camera. tengokla ape die tangkap ni
  



waaa cakap lu kan. mse aku umo ak 6 taun kan, baye die, jgnkan nak tangkap gambo sndiri, nak pegang kamera pon tak tau oh. budak2 zaman skrang kan, dh tau nak tangkap gamba trend skrang, tangkap gambo sendiri tueewwwwww... dahla wat muke seposen , gaye abes macho la tuh.. hahahaha.. lawok ak tengok gambo2 ni.

ekceli banyak lagi die tangkap. orang nga men laptop, tengok tv la, sikat rmbutla.. tpi mnela nak masuk dalam ni kan.. :P


weh die pon tau nak tangkap gamba cermin ohh.. bakat terpendam nih,tpi kne banyak blaja lagi, dari yang pakar. ehem ehem mesti waris dari makcik die ni. :D seyez xsangka die pon pndi... beso2 nti lehla join makcik ko plak ek.. ngahahahahha... sumpah lawak ko ni ome.. hahaha

nseb bek gambo cermin tu de flash,xseperferct makcik die amik. kalo tak, jatuhlah maruah aku, kalah kat dak kecik.. hahahahahah

1 comment:

j.i.r.o. said...

haha..lawakk lawakkkk~