Monday, August 22, 2011

dicium di kaki? heeeee :)

wah tajuk pon dh mcm hape. men cium2 lak bulan pose yg mulia ni. dhla berlaki pon idak. ish3 tak senonoh btol la. hahaha propa je tuh.. jangan pikir bebukan plak. ingat retis je leh propa2 ni. zahidah pon bolela. ngahahaha

ok sbenanye saje je nk citer aku pi wat fish spa kat time square nun, wktu den shopping n berbuka pose ngan geng den la.. haaa, jangan tak tau, kedai kat ts pon ade fish spa kot. sbenanye ni pon 1st tyme ak nmpak kedai fish spa tu, stelah byk kali kot ak da gi ts tu.

alkisahnyela, ak ngan geng ak tgkla iklan die kat tepi kedai tu. takdela mahal mane pon... tak silap ak, rm10 for 15 mins, rm15 for 20 mins n rm20 for 30 mins. oklah kn. ttbe makcik dalam kedai tu panggil

'adik, marilah cuba. rm5 je sorang. dapatla 20 minit.'

aku pon pikir, ni dh murah kot. tulis kat situ rm15. takknlah fish spa dapat student price kot.. tpi xpelah, geng ak pon nk je. tmbhan ktorang kn mmg ske try bende2 bru ni. ble lgi nk try. spa2 ni xkn nk tggu kawen je kn.. hehehe

ape lgi.. tryyyy jelaaaa...

kat kaki ak byk kat jari.. hahah

tgk yg belah kiri skali, die plak byk ikan 'cium' kat tumit die.. hahaha

*gamba sedikit sebnyk perlu diedit.

haaa ikan ni la ak nk ckp cium kat kaki tuh. bukan ape tpi memang rse mcm tula.. bkn nk tpu kot.. hahaha geli gilaaa waa cakaplu. memang first 5 min, memang asyik tron naik jela kaki tuh sebab tak tahan geli. dhla jerit kuat gila dalam kedai tu, peluk2 lgi sesame ktorg. sume org lalu pandang kot... hahah.. then, lme2 ok la..

last2, baru ak tau. rupenye2, kn makcik tu ckp kat ktorg rm5 sorang kn. bru ak pasan, bile 3 darab ngan rm5, jdiler rm15 kn. so rupenye harga yg kat iklan tu harga untuk 1 kolam kot.. hahaha..

kla, sesape nk try bende ni, lehla gi times square, tingkat bape tak ingatla plak tpi kat tgkat 10 ak tgk ade lgi 1 kedai tpi xtaula harga same ke x. best la jugak.. tpi tengok kaki xdela perubahan sangat pon. tak tau pon ape kebaikan fish spa ni.

bengong x? hahaah :PP

3 comments:

AnahSamsudin said...

serius geli gila..aku penah buat time kat bukit merah..habis air terpencik sebab aku angkat2 kaki..hahaha

btw , aku pernah baca artikel pasal benda ni..dia kata tak elok sebab boleh tingkatkan risiko jangkitkan kuman ..hoho..sebab ikan tu dia tak tukar kot..eeww..aku baca after dah buat =P wallahualam la kan..

Nur Zahidah said...

ye ek? ades... xpela... nk 1st time n last kot ak wat kot... heee :)

Amalina said...

haha.kita mmg suka try benda baru kn.lepas ni nk try apa lagi ea?hahaha.XD