Sunday, June 27, 2010

Member :))

Kadang2 bende yang aku bersyukur sgt bile da dpt msuk UIA ni byk member ak yang dpt ak jmpe kat sni.. Ampir lengkap ah dri skola rendah smpila skola menengah...kawan kat melaka,johor bharu n perak sume ade...lengkap la...hehe..really happy to see them smpi ade mmg nk dkt 8 taun lbh xjmpe kot..memasing da besa pjg(aku je msih ketot) n matured kot..makin matang gtu..xyah susah2 nk tron melaka,jb or len2 tmpat..jmpe kat cni jela..hehehe...

Nak jdi lengkap,kwn2 kat perak n mse skola rendah tdi aku jmpe kat midvalley..Sakinah,xsgke jmpe lgi yek.. seyez xsgke nk jmpe lg kot.. mmg sume da bpusat kat kl da ni..aku eppi sgt dpt msuk sni coz kalo x,kompem xjmpe korang sume kn.. Oh,de hikmahnye aku xmsuk MSU tu wlupon xdpt scholar tu..hhehehe

Best tdi dpt tgk wayang cte Toy Story 3D kat midvalley tdi..1st time kot..teruja sket..hehehhe...walaupn melayang rm18 beb!! adoi,mmg parahla nk tgk setiap kli..tp xpela berbaloi..lgi2 dpt jmpe membe dri jauh ni.. sblom tu ktorg makan kat food junction(harga mmg mencekik weh,xseswai ngan student..ngehahah)...jln2 kat mph n gi baiki laptop si sakinah tu..de gak window shopping kat tropicana life n pets wonderland..kat pets wonderland tu,da mcm gi zoo je..tau tgk je bkn nk beli pon :P tertarik ati kat chipmunk yg de kat ctu..heheh...

Aku harap,pas ni dpt ketemu kwn2 yang len gak..xkesahla korang mne u skali pon kat kl,tp kalo free n rse nak kuar,jgn lpe ajak aku k..kecik tapak tangan,stadium bukit jalil i tadahkan u tau..hehehehe..
 

3 comments:

nana said...

next time kte kua lagi..kua g sunway plak

zueee said...

oraite dear~~

Nur Zahidah said...

yeay~~~